Webdesign

webdesign overijssel hardenberg

Een (nieuwe website) laten maken of het optimaliseren van jouw bestaande website. Er zijn veel mogelijkheden waar ik jou mee kan helpen. De website die we uiteindelijk gaan verbeteren of bouwen zal aan alle eisen voldoen om een zo hoog mogelijke positionering op Google te krijgen en natuurlijk een hele goede gebruikerservaring.

Om website te bouwen gebruik ik voornanelijk WordPress, Dit is software wat veel wordt om websites te maken en daardoor is de ondersteuning vanuit de community ook heel groot. De kans is hiermee heel hoog dat vrijwel alle eisen die jij als klant hebt, goed te implementeren zijn.

De positionering op Google hangt vaak af van in hoeverre jouw website geoptimalliseerd is. Hierbij kun je denken aan site-snelheid, relevante tekst en analytische data waar Google naar kijkt. Site-snelheid en relevante tekst zijn redelijk recht-door-zee. De analytische data is een wat lastiger onderwerp. Hierbij wordt er bijvoorbeeld gekeken naar hoe lang een bezoeker zich op de website bevindt, op hoeveel pagina’s deze terecht komt en of er uiteindelijk een aankoop wordt gedaan. Al deze informatie vindt Google belangrijk om te bepalen hoe ‘relevant’ jouw website is.

Met gebruikerservaring bedoel ik voornamelijk hoe de website opgebouwd is. Weet de gebruiker zich blindelings te navigeren door de gehele website heen, of loopt diegene vast op bepaalde stukken. Een gefrusteerde gebruiker komt over het algemeen niet terug op de website, daarom is het van belang dit direct goed te doen.

Hiernaast is het belangrijk om de website te optimaliseren voor elk apparaat; voor een pc/laptop, tablet en ook de smartphone. Vooral dat laatste wordt nog wel eens vergeten. En denk eens bij jezelf na, hoe vaak zoek jij even ‘snel’ iets op met jouw telefoon? Waarschijnlijk heel vaak, dus daarom is een goed bruikbare website op de smartphone zeer belangrijk.

Wil jij eens een kopje koffie drinken om hierover te praten? Dat kan! Neem dan contact met mij op doormiddel van een contactformulier, of je mag mij mailen of bellen. De gegevens hiervoor staan bovenaan en onderaan de pagina.

Click me!

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Bram Reints

Bram Reints

Hallo!

offline