bram reints marketing hardenberg

wIE BEN IK

Zoals de website al aangeeft, ben ik Bram Reints. 28 jaar, afgestudeerd commercieel econoom en online marketeer van beroep. Onlangs de stap genomen om mijn passie van online marketing en webdesign beschikbaar te maken voor ondernemers die hulp nodig zijn om hun bedrijf nog verder te laten groeien. 

Lees meer

OVER MIJ

Tijdens mijn studie commerciele economie heb ik een passie voor online marketing en webdesign gekregen. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos als je je op het wereld-wijde-web begeeft. Dit heeft zich geuit in meerdere online-bedrijven zoals een verzekering-vergelijker, een aantal webshops en uiteindelijk deze website waar jij je op bevindt. 

Na mijn studie in 2015 ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de mobiele games-industrie, waar alle technieken en strategieën die te maken hebben met online marketing samenkomen. Veel geleerd en veel gedaan totdat ik een intense drang voelde om toch nog wat van de wereld te zien in oktober, 2018. Vanaf dat moment heb ik in 8 maanden tijd niet alleen landen bezocht als Thailand, Cambodja en Vietnam maar ook de geweldige natuur van Nieuw-Zeeland en Australië. 

Na deze geweldige tijd waar ik veel geleerd heb over verschillende landschappen, culturen en mezelf heb ik de knoop doorgehakt om nu mijn eigen bedrijf te starten in de online marketing en webdesign. 

Je kan mij inhuren op freelance basis en/of op projectbasis. Om te laten zien wat ik allemaal precies voor jou kan betekenen, verwijs ik je door naar de pagina; Diensten. Waar ik meer uitleg over de exacte vaardigheden die jou eventueel kunnen helpen. Of maak gelijk een afspraak met me door op de andere knop te klikken. 

Al mijn diensten Contact