Boerderij de Wingerd is een horecabedrijf met mogelijkheden voor overnachtingen. Met onder andere 2 zalen voor feesten en partijen, een groepsaccommodatie en een vakantiehuisje waren zij toe aan een website die fris, modern en mobiel geoptimaliseerd was. De Wingerd is gevestigd in Bruchterveld, een plaats dichtbij Hardenberg.

Gemak in webdesign

Met doelgroepen die variëren van jong tot oud, was het vooral belangrijk dat de website gemakkelijk te navigeren was en het meteen duidelijk was wat Boerderij de Wingerd allemaal aanbiedt. Daarom hebben ook gekozen voor een startpagina die alles uitlicht; De groepsaccommodatie, het vakantiehuisje, toeren met de eendjes (deax chevaux) en natuurlijk de feesten en partijen.
Per aanbod is er een pagina opgesteld die er dieper op ingaat, zoals bijvoorbeeld prijzen of de mogelijkheid om direct te boeken. En onderaan elke pagina een knop waarmee bezoekers direct contact op kunnen nemen.

Optimalisatie van de website

Naast design en gemak is het zeer belangrijk een website zo op te bouwen dat deze geoptimaliseerd op snelheid, voor mobiel en op een pc. Google baseert de ranking van een website namelijk ook heel sterk hoe snel een pagina of website laadt. Laadt deze traag, gaat je positie naar beneden en is je website snel dan is het tegenovergestelde mogelijk. Heel concreet houdt dit in dat alle afbeeldingen zo klein mogelijk gehouden moeten worden, zonder veel kwaliteit te verliezen. En aangezien deze website met WordPress gemaakt is, moeten er zo weinig mogelijk plugins van derden geïnstalleerd worden.

Vindbaarheid en SEO

Om de vindbaarheid op zoekmachines als Google zo maximaal mogelijk te benutten moeten er per pagina relevante teksten geschreven worden met de juist zoekwoorden. Voordat de teksten werden geschreven is er een geheel zoekwoorden analyse gedaan, van de concurrenten tot aan wat veel gezocht wordt in Google. Deze zijn daarna geïntegreerd in de website en dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Het aantal organische bezoekers is sindsdien met 32% gestegen en dit geeft aan dat de vindbaarheid sterk verbeterd is.
Wil jij nu ook jouw website laten maken bij mij, of een bestaande website optimaliseren op bijvoorbeeld design, gemak of SEO?

Klik dan op onderstaande knop om contact met mij op te nemen.