Online Marketing

Online marketing, een zeer breed begrip. Dus wat betekent dit nu echt? En wat kan jij verwachten als ik dit oppakt voor je? Kijk snel verder! 

Lees meer

App Marketing

App Marketing, wat houdt nou in en hoe kan ik jou hier bij helpen? Klik op de afbeelding of onderstaande knop om verder te lezen! 

LEES MEER

Social Media

Hier kunnen we niet meer om heen, social media zit verweven in onze hele maatschappij. Ook als bedrijf is het noodzakelijk om deze portalen te gaan gebruiken. Lees snel verder hoe ik je hierbij kan helpen! 

Lees meer

Webdesign

Er werd wel eens gezegd dat iedereen een website moet hebben. Maar niet iedereen heeft een goede website, een heel verschil. Klik daarom op bovenstaande afbeelding om te zien wat ik hiermee bedoel. 

Lees meer

Doelbewust een keuze maken in de online marketing

In mijn diensten wil ik proberen om jou als ondernemer verder te helpen. Verder te helpen met jouw gehele offline en online strategie. In mijn ervaring hebben veel ondernemers het druk met de dagelijkse gang van zaken, wat een goed teken is. Maar hierdoor vallen belangrijke randzaken als Online Marketing, Social Media, Webdesign en eventuele App Marketing in de vergetelheid. Mijn taak zou kunnen zijn om deze zaken voor jou op te pakken. 

Om te beginnen gaan we een gesprek om te kijken waar jij als ondernemer, met jouw bedrijf heen wil gaan. Jouw missie en visie zijn hier heel belangrijk bij. Van daaruit ga ik analyseren, wat gaat er goed en wat gaan er minder goed. 

Hieruit komen bepaalde resultaten waaruit we kunnen concreet en doelbewust gaan kijken wat korte- en lange termijn doelstellingen & acties zijn.

Om verdere informatie te krijgen per onderwerp als; Online marketing, Social Media, Webdesign en/of App Marketing heb ik hierboven verschillende artikelen geschreven die wat dieper op de materie ingaan dan in deze paragraaf. 

Of je bent nu al om, in dat geval, klik op onderstaande knop om contact met mij op te nemen. Je mag me ook direct bellen, op 06-31901202. 

Contactformulier